Verzending en Levering

Bij Hartjesketting.com doen we er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Hierdoor heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Verzending is geheel gratis! 

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor de bezorging van uw bestelling. PostNL is een betrouwbare partner die bekend staat om zijn snelle en zorgvuldige bezorging. Helaas kan het in enkele gevallen voorkomen dat de bezorging vertraging oploopt. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk en vragen uw begrip hiervoor.

Het pakket zal simpel en snel bij jou thuis in de brievenbus worden geleverd, dus je hoeft er niet eens thuis voor te blijven!

Wij verpakken al onze kettingen helemaal zelf. Wij verzenden onze kettingen in goede kwaliteit bubbeltjesplastic brieven enveloppen zodat de ketting veilig aan komt bij jou thuis!

Heb je verdere vragen over de bezorging van je bestelling of over onze verzend- en leveringsvoorwaarden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice . Wij helpen je graag verder!

 

Pien en Evelien